2024-04-09

Vi söker nu en driven säljare till Göteborg / Malmö!

Nu söker vi dig som är en lyhörd problemlösare med god ansvarskänsla! Är du vår nya Teammedlem?

Som säljare på Emballageteknik måste man brinna för problemlösning, där våra säljares uppgift är att lösa kundens förpackningsutmaningar till en färdig design och konstruktion tillsammans med sälj- & konstruktionskollegorna. Det vill säga som säljare på Emballageteknik får du även jobba med konstruktion & design i CAD inom dina projekt.

Du behöver inte nödvändigtvis ha kunskaper inom CAD sedan innan, men vi ser helst att du har en enklare ritningsförståelse, matematikkunskaper, samt erfarenhet av försäljning Business-to-Business.

I tjänsten kommer du successivt lära dig vårt breda sortiment av förpackningslösningar, material, samt kunskaper inom konstruktion & design. Du kommer ha eget budgetansvar och där arbetsupplägg ligger mycket i eget ansvar. Det krävs att du är initiativrik, självständig, har en stor vilja att ge service, och organisatoriskt lagd.

Din utgångspunkt blir från vårt kontor antingen i Göteborg eller Malmö, vilket som är närmast för dig. I tjänsten ingår kundansvar, där du förväntas vara aktivt ute hos kund i de båda regionerna och kunna resa med egen bil.

Praktisk information om tjänsten:

  • Fasta arbetstider med utgångspunkt från kontor i Göteborg eller Malmö.
  • Fast lön.
  • Förväntas ha god datavana.
  • Förväntas ha goda språkkunskaper i svenska & engelska.

Vilka är Emballageteknik?

Emballageteknik är en av Sveriges & Baltikums ledande förpackningsleverantörer. Med våra 40 år i branschen har vi samlat på oss en gedigen kunskapsbank inom en mängd olika typer av förpackningslösningar, för produktion, konstruktion & design. Vi är med kunden från det faktiska grundproblemet till den färdiga Emballage- & förpackningslösningen.

Emballageteknik, med moderbolaget Team ET AB, har produktionsenheter och kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Tallinn, och Riga. Inom koncernen är vi närmare 150 anställda med en omsättning på ca 300 mkr.

Kundmixen är bred, där vi arbetar med allt från stora väletablerade svenska företag till mindre lokala aktörer från många branscher. Likt vår kundmix är vår material- & produktportfölj otroligt bred.

Låter det som att tjänsten passar dig och du vill veta mer?

Kontakta en av våra kontaktpersoner för rekrytering nedan med CV och berätta vad som intresserar dig av tjänsten, så återkommer vi!

Anders Pontén, VD, ET Emballageteknik AB. anders@et.se

Marcus Vind, Platsansvarig, ET Emballageteknik AB. marcus.vind@et.se

Copyright © 2024 Team ET