Våra affärsområden

Våra förpackningslösningar säkerställer att varor och föremål både kan förvaras transporteras utan att komma till skada. Hos oss kan du hitta ett stort utbud av olika förpackningar, som alla kan anpassas till att möta särskilda behov.

Ur vårt sortiment kan du välja bland stötsäkra förpackningar, well/wellådor, starkwell, plywoodlådor, antistat/dissipativa lådor, bubbelfolie/bubbelpåsar, formgjutna emballage och flexibla cell- och skumplaster. Hos oss hittar du också pallar och displayer.

Välkommen att hitta dina lösningar för förvaring och transport hos Emballageteknik – din förpackningsleverantör!

EMBALLAGE & STÖTSÄKRA FÖRPACKNINGAR
Vi konstruerar och producerar stötsäkra förpackningar i cell- och skumplast. Vår utrustning ger en effektiv produktion av både kortare och längre serier. Vi tillverkar såväl stansade lådor som slitslådor, med och utan tryck och har ett stort antal lagerlådor i vårt standardsortiment. [Kontakta oss för en produktkatalog]

Vi tillverkar även stötsäkra och rationella förpackningar i cellpolyeten och dissipativa material. Vi tillverkar och säljer plywoodlådor och väskor för transport och förvaring och kan leverera lådor och väskor i standardstorlekar direkt från vårt lager, med eller utan inredningar.

För ESD-känslig utrustning konstruerar vi förpackningar i dissipativa material som är godkända enligt SP. Formgjutna förpackningar i polyuretan Instapak® ger låga verktygskostnader och snabba leveranser. Då vi har tillverkning av såväl pallar, wellådor och inredningar, kan vi konstruera kompletta kombinationslösningar.

WELLFÖRPACKNINGAR
Tillverkning och konstruktion av lådor, inreden, displayförpackningar etc. Vi trycker med Digitaltryck, offset och screentryck, beroende på kvalitetskrav, och upplagor. Vi har möjlighet till korta produktionsserier genom att vi kan producera med digital skärteknik i vårt helautomatiska CAD-bord från Zund.

Vi designar och tillverkar allt från enkla slitslådor utan tryck till avancerade displayförpackningar och skyltställ med fyrfärgstryck. I vår produktion har vi screentryck, flexotryck, och digitaltryck. I våra automatiska skärbord kan vi producera komplicerade konstruktioner helt utan initiala verktygskostnader.

BYGGPRODUKTER
Tillverkning av byggprodukter. Vi har egen tillverkning av avstängningslister, betongtäckmattor, profillister och mycket mer. Dessutom har vi egen tillverkning med den patenterade stegljudsisoleringen Stepisol®, viskoelastiska skivor och lister avsedda som ljudisolerande golvunderlag vid nyproduktion av bland annat bostäder och kontor, sporthallar, barnstugor, fläkt och maskinrum. Vi tillverkar även stomljudslister, avstängningslister och andra produkter inom byggnadsindustrin.

LEGOPRODUKTER
Underleverantör av skum- och cellplastdetaljer till industrin. Vi har en maskinpark som hanterar det flesta önskemål för konvertering av skum- och cellplast.

HYGIEN- & SJUKVÅRDSPRODUKTER
Vi producerar hygienprodukter för användning inom sjukvården. Några av våra produkter är Babyrén tvättlappar, positioneringskuddar till sjukvården, svampar, specialmadrasser etc.

INDUSTRIVÄSKOR
Väskor i plast & aluminium. Emballageteknik lagerhåller ett stort sortiment av standardväskor i plast & aluminium. I vår Tallinnfabrik tillverkar vi väskor enligt kundspecifika mått. Vi tillverkar även inredningar i skum- och cellplast.

Copyright © 2024 Team ET