2024-04-15

Svensk Emballageteknik AB söker nu förstärkning på vårt lager i Järfälla!

Du som söker och får denna tjänst kommer jobba i ett företag med vind i ryggen, full fart framåt och med goda möjligheter att utvecklas internt om du har rätt inställning.

Produktion, Lager & Huvudkontor beläget på Åkervägen 15 i fina Järfälla. Totalt är vi ca 50 personer, som jobbar tillsammans för att förse marknaden med de absolut bästa Förpackningslösningarna i Well, Cell, Skumplast, Plywood & Flightcases med mera… Allt tillverkade i våra egna fabriker i de miljömässigt bästa materialen och produktion sker även med 100% egenproducerad solenergi.

Du som söker denna tjänst skall vara driven med en vilja att visa resultat, vara ansvarfull både inför arbetet samt vår miljö som vi värdesätter högt inom Emballageteknik. Du skall vara stresstålig, social, och gilla att ge god service både internt samt externt, samt ha god fysik.

Praktisk information om tjänsten:

  • Fasta arbetstider 7-16
  • Datorvana och vana vid affärssystem (vi jobbar i Pyramid)
  • Truckkort samt god truckvana
  • Goda språkkunskaper i Svenska & Engelska i tal & Skrift
  • Arbetsplatsen har kollektivavtal

Vilka är Emballageteknik?

Emballageteknik, med sina 5 produktionsenheter, är en av Sveriges & Baltikums ledande förpackningsleverantörer. Med våra 40 år i branschen har vi samlat på oss en gedigen kunskapsbank inom en mängd olika typer av förpackningslösningar, för produktion, konstruktion & design. Vi är med kunden från det faktiska grundproblemet till den färdiga Emballage- & förpackningslösningen.

Emballageteknik, med moderbolaget Team ET AB, har produktionsenheter och kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Tallinn, och Riga. Inom koncernen är vi närmare 150 anställda med en omsättning på ca 300 mkr.

Kundmixen är bred, där vi arbetar med allt från stora väletablerade svenska företag till mindre lokala aktörer från många branscher. Likt vår kundmix är vår material- & produktportfölj otroligt bred.

Låter det som att tjänsten passar dig och du vill veta mer?

Kontakta Lars Westerberg för rekrytering med CV och berätta vad som intresserar dig av tjänsten, så återkommer vi! Lars Westerberg, Platschef, Svensk Emballageteknik AB. Lars.westerberg@et.se

Copyright © 2024 Team ET